Pravilnik

 

 ČLANSTVO v OK FIT CENTRU

 

- Vpis in članstvo za obisk skupinskih vadb se uredi na recepciji OK fit centra.

- Ob vpisu je potrebno izpolniti prijavnico. S tem prejmete člansko izkaznico, ki jo je potrebno predložiti pri vsakem obisku. S podpisom prijavnice se zavežete, da boste vadili na lastno odgovornost.

- Članstvo v OK fit centru velja eno leto od dne plačila članarine. S plačilom članarine imate možnost nakupa katerekoli karte za obisk skupinskih vadb. V kolikor članarine ne poravnate, imate možnost plačila le po posameznih obiskih (nečlani).

- Otrokom do 15. leta vadba brez nadzora odrasle osebe ni dovoljena, prijavnico mora podpisati član in eden od staršev.

NAKUP in VELJAVNOST KART

- Prvi obisk je brezplačen (vadbo lahko preizkusite in presodite, ali vam vadba ustreza). Izpolniti je potrebno le prijavnico. 

- Z obiskom fitnesa in skupinskih vadb lahko začnete kadarkoli v mesecu, upoštevajoč veljavni urnik. Mesečna karta velja 30 dni, trimesečna 90 dni, šestmesečna 180 dni in letna 365 dni od dneva nakupa karte.

- Pri nakupu katerekoli karte za neomejen obisk skupinskih vadb lahko obiskujete katerokoli vadbo po takrat veljavnem urniku.

- Karta za 2x tedenski obisk določene vadbe omogoča obisk dveh izbranih vadb v tednu po veljavnem urniku.  Ob plačilu je potrebno receptorja obvestiti, kateri dve vadbi boste obiskovali (določiti je potrebno dan in uro vadbe). Izberete lahko katerikoli vadbi razen tistih, ki potekajo 90 min. Obiske ostalih vadb je potrebno poravnati po veljavnem ceniku za posamezne obiske.

- Karta za 1x tedenski obisk določene vadbe omogoča obisk ene izbrane vadbe v tednu po veljavnem urniku.  Ob plačilu je potrebno receptorja obvestiti, katero vadbo boste obiskovali (določiti je potrebno dan in uro vadbe). Izberete lahko katerikoli vadbi razen tistih, ki potekajo 90 min. Obiske ostalih vadb je potrebno poravnati po veljavnem ceniku za posamezne obiske.

- Z nakupom karte za 8 obiskov lahko obiskujete katerokoli vadbo razen joge in vadbe za moč in vitalnost. Karta velja 60 dni od dneva nakupa.

- Z nakupom karte za 12 obiskov lahko obiskujete katerokoli vadbo razen joge in vadbe za moč in vitalnost. Karta velja 60 dni od dneva nakupa.

- V primeru bolezni ali poškodbe vam OK fit center ob predložitvi zdravniškega potrdila podaljša veljavnost karte za obdobje upravičene odsotnosti. Karto se podaljša  le v primeru več kot 10-dnevne odsotnosti zaradi bolezni oz. poškodbe. V nobenem primeru odsotnosti (bolezenska ali katerakoli druga) ne vračamo denarja.

Skupinske vadbe se izvajajo ob minimalni udeležbi štirih vadečih. V kolikor je vadečih manj kot 5, vadba odpade, namesto vadbe lahko obiščete fitnes. Karte se v primeru odpovedi vadbe zaradi premajhnega števila vadečih ne podaljšujejo.

- OK fit center si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti urnik.

BONTON v FINTESU in na SKUPINSKIH VADBAH

- Vadbo lahko vodijo le pooblaščeni inštruktorji/trenerji/vaditelji s stani OK fit centra.

- Za vadbo potrebujete športno opremo in čiste športne copate namenjene za notranjo uporabo. Vstop v dvorano je dovoljen izključno s čisto obutvijo.

- Obvezna je uporaba brisače. Po uporabi trenažer ali klop obrišite.

- Na trenažerjih ne sedimo ali počivamo in s tem omogočamo vadbo tudi drugim vadečim.

- Z utežmi, kolesi in ostalimi rekviziti ravnamo previdno in odgovorno. Uteži, stepe, žoge in ostale rekvizite za seboj vedno pospravimo.

- S svojo vadbo in vedenjem ne motite drugih članov, trenerjev in vaditeljev.

- Škodo na opremi (trenažerji, uteži in ostali rekviziti) in/ali v prostoru, ki je nastala zaradi malomarnosti vadečega in neupoštevanja navodil in pravilnika, mora vadeči poravnati sam. 

 

Pravilnika se OK fit-ovci držimo v želji po prijetnejšem počutju. Hvala!

 

Izdelava spletnih strani: Positiva