CROSS TRAIN

CrossTrain je intenzivna skupinska vadba z drogom in prilagodljivimi utežmi, s katero boste izboljšali fizično vzdržljivost in moč. Pri uporabi uteži ne stremimo k velikim obremenitvam, temveč vadba temelji na visokem številu ponovitev oziroma serij, s čimer pospešimo metabolizem in spodbudimo kurjenje maščob in hkrati dodamo lep tonus mišicam. CrossTrain je 60minutna vadba: začetnemu ogrevanju sledi trening vseh glavnih mišičnih skupin skozi osnovne fitnes vaje, kot so počepi, sklece, potiski, dvigi, upogibi, izpadni koraki ipd., v zadnjem delu sledi raztezanje. Vadba je primerna tako za moške kot za ženske vseh starosti, vrhunske športnike ter začetnike, saj vsakdo lahko prilagodi intenzivnost treninga svoji trenutni telesni pripravljenosti.

CrossTrain je skupinska vadba z drogom in prilagodljivimi utežmi, s katero boste izboljšali fizično vzdržljivost in moč. Pri uporabi uteži ne stremimo k velikim obremenitvam, temveč vadba temelji na visokem številu ponovitev oziroma serij, s čimer pospešimo metabolizem in spodbudimo kurjenje maščob in hkrati dodamo lep tonus mišicam.

CrossTrain je 60minutna vadba: začetnemu ogrevanju sledi trening vseh glavnih mišičnih skupin skozi osnovne fitnes vaje, kot so počepi, sklece, potiski, dvigi, upogibi, izpadni koraki ipd., v zadnjem delu sledi raztezanje.

Vadba je primerna tako za moške kot za ženske vseh starosti, vrhunske športnike ter začetnike, saj vsakdo lahko prilagodi intenzivnost treninga svoji trenutni telesni pripravljenosti.

Cross train vadba z utežmi

Izdelava spletnih strani: Positiva