Prehransko svetovanje

Povečana telesna teža, težave s prebavo in pomanjkanje energije so le nekateri izmed razlogov, da je potrebno storiti nekaj več na področju načina prehranjevanja. Vse več je govora o raznih dietah in različnih pristopih do priprave hrane, zato je med vsemi informacijami težko razbrati kaj je dobro za telo.

Dejstvo je, da ima telo možnost prilagoditve na vse zunanje dejavnike v katere ga vsakodnevno spravljamo. Naše telo je lahko pod konstantnim pritiskom hitre in predelane hrana, prehranskih nadomestkov in dodatkov, slabega odnosa do hrane, prevelikih količin sadja, premajhnega vnosa maščob, restrikcij sestavin ter ostalih navad, ki naše telo spremenijo.


Povečane maščobne zaloge na trebuhu, stegnih, spodnjem delu hrbta in drugje so ene izmed zadnjih pokazateljev, da je nečesa preveč na našem jedilniku. Začetek neravnovesja v telesu se kažejo že s problemi s prebavo. Telo se začne prilagajati, kar lahko vodi v težave s hormoni, povečanimi kilogrami, pomanjkanju energije in drugih negativnih odzivov. Ali ni že čas, da začnemo poslušati naše telo in mu nudimo tisto kar potrebuje, kot pa da mu dajemo tisto kar želi glava?


Prehransko svetovanje

V OK fit centru nudimo prehransko svetovanje, ki v začetku temelji na spoznavanju vašega trenutnega prehranjevanja in predstavitvi hranil, ki vam jih primanjkuje na vašem jedilniku. Svetovanje se stopnjuje glede na vaš napredek, saj ne želimo, da se vračate nazaj na staro pot. Tako zagotovimo, da določene segmente zdravega načina prehranjevanja osvojite bolje – v upanju do konca življenja.


Največ pozornosti dajemo najprej povečanju energije in izboljšanju prebave, kar pa je posledica pravilne izbire sestavin, aktivnejšega vsakdanjika in vaše dobre odločitve.

Pošljite nam vašo zgodbo na info@ok-fit.si, da se dogovorimo za prvi sestanek in vaš korak k zdravemu načinu življenja.  

Izdelava spletnih strani: Positiva