Z vami že 10 let

Fitnes za najstnike

FiTeen vadba za najstnike
Vadba je namenjena najstnikom med 10 in 16 letom starosti. Z njo želimo najstnike navdušiti nad gibanjem in s tem razvijati pozitiven odnos do športa. 
Z vadbo bodo najstniki izboljšali motorične in gibalne sposobnosti kot so moč, hitrost, vzdržljivost, koordinacijo in natančnost ter pridobili splošno kondicijo. Vadba je kontorlirana in zato varna za najstnike in njihov zdrav telesni razvoj.
FiTeen vadba za FANTE temelji na osnovnih fitnes vajah, pri čemer bo poudarek na pravilni izvedbi vaj in krepitvi celotnega telesa z večsklepnimi nalogami. Vadba, katere težavnost bo prilagojena najstnikom, je podobna Bootcampu in CrossTrain-u. Na vadbi bodo najstniki uporabljali tudi športne rekvizite, kot so ročke, drog, žoge, elastike, TRX, medicinke, kolebnice ipd.
FiTeen vadba za PUNCE je sestavljena iz dveh osnovnih delov: prvi del je bolj plesno obarvan in je zmes Zumbe, step aerobike in TNZja. Drugi del treninga pa je namenjen krepitvi telesne moči in oblikovanja telesa skozi osnovne fitnes vaje z uporabo športnih rekvizitov.

Fitnes za najstnik je voden trening v fitnesu. Namenjena najstnikom med 12 in 16 letom starosti. Z njo želimo najstnike navdušiti nad gibanjem in s tem razvijati pozitiven odnos do športa. 

Fitnes za najstnike

Z vadbo bodo najstniki izboljšali motorične in gibalne sposobnosti kot so moč, hitrost, vzdržljivost, koordinacijo in natančnost ter pridobili splošno kondicijo.

Vadba je kontorlirana in zato varna za najstnike in njihov zdrav telesni razvoj. Vadba je primerna tudi za najstnike s prekomerno telesno težo.

Vadba temelji na osnovnih fitnes vajah, pri čemer bo poudarek na pravilni izvedbi vaj in krepitvi celotnega telesa z večsklepnimi nalogami.

 

Vadba bo potekala ob ponedeljkih ob 16.00 (60 min).

Vabljeni k vpisu!


Cena za 8 obiskov, veljavnost 2 meseca: 56,00 EUR, -10% = 50,40 EUR.

Vpisnina 15,00 EUR/leto. 

Pri vpisu večih otrok iz iste družine nudimo drugemu in vsakemu nadaljnemu otroku 10% popust.

Fitnes za najstnike

 
V kolikor ste zainteresirani za katerekoli druge termine nam pišite na info@ok-fit.si.

Treninge bomo izvajali ob zadostnem številu prijav. Pri nižjem številu udeležencev se za vadbo lahko dogovorimo, vendar se cene glede na število udeležencev spremeni.

Izdelava spletnih strani: Positiva